Els secrets del fisioterapeuta


Un èxit la presentació del fisioterapeuta Lluís Puig a la llibreria La Gralla de Granollers. Amb el seu saber i carisma característics, va captivar els assistents. 

La presentació va anar a càrrec de Jordi Sanuy de Granollers (que - tot i ser del mateix "poble", no tenia el gust de conèixer) i dos companys fisioterapeutes, en Miquel Barbany i en Xavier Berruezo. Tots tres van aportar un toc especial a l'acte, explicant anècdotes viscudes amb l'autor.

Els secrets del fisioterapeuta és un llibre que viatja per les parts del cos, respon molts dels meus interrogants i dóna alternatives de forma molt didàctica. El llibre està dividit en tres parts: Cuidem el cos de dalt a baix, Digue'm com treballes i et diré com et pots cuidar i Fem esport fent salut .Una petita joia que sens dubte tindré a la tauleta de nit . 

Ha estat un plaer conèixer en persona al "fisioinquiet" que seguia des de l'any 2009 des del seu bloc. Ha resultat ser el pur retrat de com és a la xarxa. Un professional apassionat per la seva feina, un gran comunicador i, pel que he vist, una excel•lent persona.

He sortit amb un gran somriure i amb el llibre dedicat!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

I tant Núria! Comparteixo la teva opinió. Hem de felicitar en Lluís pel llibre i perquè és una meravella de persona.
Susanna Riera

Fisioinquiet ha dit...

Moltissimes Gràcies Susanna i Núria, finalment us he conegut ha estat un plaer i crec que tots ens ho vam passar molt Bé!!