JORNADA DEL DIA INTERNACIONAL DE LA INFERMERA: Presentació en format pòster del PROJECTE INFERVALLÈS


Divendres passat la meva companya Teresa Pou i jo vam presentar un projecte en format pòster a la JORNADA DEL DIA INTERNACIONAL DE LA INFERMERA dins les activitats que es duen a terme al Vallès Oriental i que cada any és fan gràcies al suport del Col·legi d’Infermeria de Barcelona i l’equip organitzador coordinat per la Lali Guix, delegada del Col·legi al Vallès Oriental.

Tot i que presentar-lo en aquest format i tenint com a competents un bon grapat d’entrepans, hi va haver moltes companyes que s’hi van interessar.

El projecte INFERVALLÈS vol enllaçar tots el blocs o webs de temàtica infermera que hi hagin al Vallès Oriental.
El bloc d’Infervallès servirà de sala d’exposició (pels que vulguin exposar els seus treballs i no tinguin bloc propi), per donar suport a aquells que se’l vulguin fer, per informar de cursos, trobades, congressos però sobretot els que es facin aquí a la comarca i més...

De moment el projecte està obert per qui hi vulgui col·laborar. Ens agradaria poder reunir un grup plural de professionals provinents de l’àrea hospitalària, de la primària i tant de l’àmbit públic com privat.

Per a més informació demà us penjaré el pòster.